MISIUNE, VIZIUNE și VALORI ale S.C. OPSIMUS S.R.L.

S.C. OPSIMUS S.R.L. este o companie dinamica in continua dezvoltare iar in prezent activitatea societatii se desfasoara cu contributia unei echipe de persoane tinere si entuziaste, ce actioneaza ca o familie unita, cu vasta experienta in domeniul vanzarilor, distributiei si managementului. Societatea are  grija  permanenta ca personalul sa fie foarte bine motivat si sa aiba in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului.  Infiintata inca din anul 1995 S.C. OPSIMUS S.R.L. a ajuns astazi bine cunoscuta ca o firma de distributie la nivel regional, profesionista, apreciata de partenerii din piata (facand fata cu succes concurentei acerbe dar si crizei) deoarece raspunde cu promptitudine si profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai, si se adapteaza la schimbarile inerente in contextul economic  national si international.

Identitatea firmei OPSIMUS este conturată de clienţii şi produsele noastre dar si de oamenii din companie, de valorile şi metodele de lucru ale acestora. De-a lungul timpului firma s-a specializat în  importul, comercializarea si distributia, în principal, a produselor si obiectelor sanitare (baterii sanitare marca „OPTIMA” – marca proprie fiind unic importator si distribuitor, cabine de dus, oglinzi si accesorii, ceramica, rezervoare wc, mobilier de baie, racorduri flexibile, robineti si fitinguri), produse si materiale electrice (aparataj, cablu, canal de cablu, tablouri si sigurante, surse de lumina, accesorii electrice, prelungitoare corpuri),  produse si materiale de uz gospodaresc, usi  etc.

Societatea OPSIMUS se aprovizioneaza cu marfuri, în principal, de la firme producatoare  autohtone dar si din import, iar piata noastra de desfacere in care activam sunt clienti din centrul, nordul si vestul tarii, fiind in continua extindere. Specificul clientilor nostri sunt: magazinele de vanzare cu amanuntul (revanzatorii), firmele de instalatii si executie, firmele de constructii, firmele de distributie si nu in ultimul rand mesterii si instalatorii priceputi.

Copyright © 2012 SC OPSIMUS SRL        web design: logo-impact-alb