Succesul pentru noi inseamna invatare si dezvoltare continua, atacarea unor provocari suficient de mari, folosirea realizarilor ca si combustibil, sa lucram in echipa si sa aducem o contributie la succesul celorlalti si nu in ultimul rand sa oferim clientilor valoare si satisfactii.

Totodata firma si-a creat infrastructura necesara unei activitati de distributie eficiente în continua evolutie, ceea ce a necesitat investitii masive în cresterea spatiilor de depozitare si cresterea parcului de mijloace de transport atat pentru agenti cat si pentru marfa.

Cu legăturile puternice pe care le-am dezvoltat, de-a lungul timpului  cu partenerii  noştri interni şi externi putem să oferim atat preţuri competitive şi calitate crescuta cat si livrări rapide.

Noi ne propunem ca in viitor sa ne consolidam poziţia de jucator important în domeniul distributiei de produse si obiecte sanitare si electrice dar si sa ne dezvoltam si sa ne extindem in principal ca un distribuitor/furnizor regional.

OPSIMUS are misiunea de a furniza un pachet complet de produse şi servicii, în funcţie de nevoile clienţilor săi şi în permanentă corelare cu oportunităţile pe care piaţa le oferă la un anumit moment.

Clientul se află în centrul întregului lanţ de valori: de la achiziţii, la vânzări şi livrare de servicii, garantii. Astfel credem ca un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti in toate actiunile noastre. Principalul scop al nostru este atat cunoaşterea nevoilor clienţilor si îndeplinirea cerinţelor clienţilor din toate punctele de vedere (calitate, preţ, eficienţă, promptitudine, garantii etc).

Suntem convinsi ca putem prospera si evolua prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri si adaptarea permanenta la contextul  economic national si international. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam pietei noastre un produs cu cel mai  bun raport calitate/pret.

Zestrea cea mai de pret a societatii OPSIMUS sunt oamenii; intregul personal propriu, partenerii, furnizorii, iar toate acestea sunt in serviciul Clientilor nostri. Urmatoarele valori fundamentale (niste concepte in care credem si pe care le implementam zi de zi in activitatile noastre) dau unitate companiei şi formează baza culturii, conducerii şi succesului în afaceri ale societatii  OPSIMUS:

  • Orientarea catre client
  • Respect si devotament
  • Diversitate si  calitate
  • Profesionalism, orectitudine  si  promptitudine

Vechimea pe piata distributiei regionale de sanitare si electrice constituie una dintre dovezile ca suntem un pion important pe aceasta piata. Odata cu vechimea, vin seriozitatea, perseverenta si profesionalismul întregii echipe OPSIMUS si grija permanenta pentru calitate, colaboratorii si clientii nostri. O astfel de  atitudine poate fi dezvoltata doar prin munca si implicare, eficienta superioara si printr-o dorinta arzatoare de a face lucrurile exact asa cum trebuie.

Copyright © 2012 SC OPSIMUS SRL        web design: logo-impact-alb